Oyun Portu Genel Online Oyunlar Battlefield Battlefield 4 Multiplayer Taktikleri ve İpuçları Rehberi
Battlefield 4 Multiplayer Taktikleri ve İpuçları Rehberi
kaanilbey
Battlefield 4 Multiplayer Taktikleri ve İpuçları Rehberi
0
78
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
kaanilbey Kidemli Üye
*
Yeni Üye
  • Konular72
  • Mesajlar72
  • Şehir
  • Rep puanı 0
Battlefield 4 Multiplayer Taktikleri

[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FNbwb1lM.gif]

Bana göre bir FPS oyununun en önemli özelliği ne kadar taktiksel oynayabildiğimiz. Yoksa sağa sola ateş edip koşturmak ne kadar eğlenceli olabilir ki?

Battlefield 4 multiplayer için Battlefield 3 ile karşılaştıracak olursak çokta büyük bir değişiklik yapmadı. Ancak oyunda uygulanabilecek bir çok taktik var. Öncelikle yapmanız gereken kendinize doğru silahı seçip ihtiyaçlarınıza göre eklentiler eklemeniz. Bunu başarılı bir şekilde tamamladıysanız ikinci en önemli faktör hızlı karar vermektir, reflekslerinizin de bir o kadar hızlı olması lazım.

Silah Seçimleri

Assault

Öyle bir yerde durmak istemeyen sürekli ordan oraya zıplayan oyuncular için yakından ve uzaktan ateş edecekseniz orta derecede işe yarar Assault silahlarının yanında Battlefield'da seçebileceğiniz en önemli özelliği sağlık kutusu çatışma sırasında azalan canınızı hızlıca arttırmanıza yarar, bunun yanında şok cihazıyla ölen arkadaşlarınızı hızlıca tekrar canlandırabilirsiniz.

Engineer

Burdan seçebileceğiniz silahlar uzak çatışmalarda nişan alamazsınız ve hiçbir işinize yaramaz. Yakın çatışmalarda yüksek derecede işe yarar. Engineer olacaksanız size tavsiyem açıkta fazla kalmayın. Silahın yanında çeşitli füzeler tercih edebilirsiniz, en önemli olan tamir ünitesi araçların dayanıklılığı azalınca tamir etmenize yarar.

Support

Yakın çatışmalarda işe yaramaz, ne uzak ne yakın çatışmalarda en ideal tercih. Ekleyeceğiniz minik bir dürbünle çok kullanışlı hale getirebilirsiniz. Yanında verilen cephane paketiyle sınırsız cephaneye sahip olursunuz, düşmana mermilerle psikolojik baskı yapabilirsiniz.

Recon

Bildiğiniz sniperlar var.

Taktikler

  1. Sniper ile çatıya çıkarsanız arkanızdan gelen düşmanları farketmeniz zor olur bunun için çıkış yollarına mayın yerleştirin.
  2. Düşman helikopteri alçak uçarak size doğru geliyorsa RPG yi hazırlayın, diğer güdümlü füzelere oranla helikopterleri tek atışta vurabilirsiniz.
  3. Recon seçerseniz tanklara sessizce yaklaşıp kumandalı patlayıcı yerleştirirseniz tankı tek seferde patlatabilirsiniz.
  4. Düşman, helikopterinize güdümlü füzeyle kilitlenirse sizi uyarmak için alarm çalar, düşmanın görüş açısından çıkmak için, duruma göre alçalmak işinize yarayacaktır.
  5. Tankınızın altına patlayıcı yerleştirdikten sonra tankınızı düşmanın görebileceği yerde bırakıp saklanın, düşman bindiğinde tankınızı kumandayla patlatabilirsiniz, şanslıysanız tankın içinde 4 kişiyi rahatça patlatabilirsiniz.
[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fmedia.giphy.c...Fgiphy.gif]


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Battlefield 2 Hakkında Bilgi - Rehber kaanilbey 0 168 01/05/2020, Saat: 16:19
Son Yorum: kaanilbey
  Battlefield 2142 Hakkında Bilgi - Rehber kaanilbey 0 133 01/05/2020, Saat: 16:15
Son Yorum: kaanilbey
  Battlefield: Hardline Hakkında Herşey - Rehber kaanilbey 0 129 01/05/2020, Saat: 16:03
Son Yorum: kaanilbey
  Battlefield 4 Silah Teknik Rehberi kaanilbey 0 132 01/05/2020, Saat: 16:01
Son Yorum: kaanilbey
  Battlefield 4 Multiplayer Perk Sistemi Rehberi kaanilbey 0 136 01/05/2020, Saat: 16:00
Son Yorum: kaanilbey