Oyun Portu Genel Online Oyunlar League of Legends LoL Koridor Dondurma Rehberi
LoL Koridor Dondurma Rehberi
kaanilbey
LoL Koridor Dondurma Rehberi
0
58
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
kaanilbey Kidemli Üye
*
Yeni Üye
  • Konular72
  • Mesajlar72
  • Şehir
  • Rep puanı 0
Birçok oyuncunun bu konuda yardıma ihtiyacı olduğunu ve nasıl yapıldığını merak ettiğini biliyorum ve bu yüzden sizlere bu rehberi hazırladım. 3 ana kolda anlatacağın konuyu Neden, Ne zaman, Nasıl

Başlayalım;

Neden Koridor Dondurmalıyım ?

Eğer bu yöntemi kullanırsanız, rakip şampiyon minyon biçmek için sizin olmasını istediğiniz yere gelmek zorunda kalacak ve bu etkili bir baskın için size pozisyon sağlayacaktır. Veya rakibinize zaten koridorunuzda üstünlük sağladıysanız rakibi tekrar istediğiniz konuma getirerek sürekli harraslayabilirsiniz ya da rakibin ormancısından çekiniyorsanız olası baskında rahatça kaçabilmeniz için kendinize bir konum oluşturabilirsiniz.

Ne Zaman Koridoru Dondurmalıyım ?
  • Size yakın koridorlardaki rakipleriniz kayıp ise
  • Rakibe tower dive (kule altı) saldırmak istediğinizde
  • Olası baskın yeme durumunda
  • Üsse dönmek istediğinizde

Nasıl Koridoru Dondurabilirim ?

Sadece son vuruş yapmaya dikkat edin. Otomatik saldırı yapmamaya dikkat edin özellikle son vuruş yapmaya çalışın. Koridoru geri tutmak istiyorsanız ilk canon minyonları öldürmeyin eğer ileri sürkek istiyorsanız ilk canon minyonları öldürün.

Canon Minyon: Minyon dalgasındaki topçu minyonlar diye tabir edebileceğimiz minyonlar.

Rakibinizde size aynı şeyi uyguluyorsa dikkatli bir şekilde rakibin minyonlarını temizleyin minyonlarınız düşman kuleye ulaştığında koridor resetlenmiş olacaktır.

Burada küçük bir videomuz var 



Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LoL - Hesap Kurtarma Rehberi kaanilbey 0 73 28/04/2020, Saat: 17:36
Son Yorum: kaanilbey