Oyun Portu Metin2 Metin2 Genel Metin2 Simya Nedir? Nasıl Yapılır?
Metin2 Simya Nedir? Nasıl Yapılır?
kaanilbey
Metin2 Simya Nedir? Nasıl Yapılır?
0
189
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:2 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
kaanilbey Kidemli Üye
*
Yeni Üye
  • Konular72
  • Mesajlar72
  • Şehir
  • Rep puanı 0
Simya Nedir
Metin2 Karakterleri Güçlendirmek İçin Yapılmış İtemdir.Simya Yapabilmeniz İçin 30 Level Olmanız Gerekmektedir.30 Levelde Ejderha Taşı Görevi Alınırak Kendi Seviyesindeki Slotlardan Düşen Ejderha Taşlarını 10 Kadar Birikdirdiginizde Cor draconis Dönüşmektedir.Cor Draconis İse Rast Gele İşlenmemiş Simya Vermektedir.
Çıkan İşlenmemiş Simyaları Simyacıdan Üst Üste Atarak Simyaların Seviyelerini Sınıflarını Seflık Derecesini Bir Üst Sınıfa Atabilirsiniz Bu Bir Nevi + basmak gibi düşünün aynı türdeki simyaları bir üst sınıfa yükseltebilirsiniz.

Simya Sınıfları Hakkında

Simya Yapar İken Dikkat Etmeniz Gereken Yükseltir İken İlk Olarak Hangi Sınıfı Yükseltmenizdir.Eğerki Simya Satıcısı İseniz Simyalarınızın Sınıfını Yükselterek Satabilirsiniz.Simyalarınız Antika Sınıfına Geldiği Zaman Sata bilirsiniz Çünki Antika Sınıfından Aşşası Ticarete Konulmamaktadır.
Simya Sınıfları Sırasıyla En Düşükten En Yüksek Sınıfa
İşlenmemiş > Yontulmamış > Ender > Antika > Efsanevi

Simya Saflık Derecesi

Saflık Derecesi Simyanızın Verdiği Efsun Değerlerini Yükseltir.En Düşük Saflık Derecesi Mat Dır.
En Düşükten En İyisine Sıralar İsek
MAT > PARLAK > TERTEMİZ > MÜKEMMEL > KUSURSUZ.
Mat Elmas Simya Örnegin 5 Beceri Savunması Veriyor İse Tertemiz Olunca 8 Gibi Savunma Vermektedir. Örnek OLarak Söylüyorum Saflık Derecesi Efsun Oranını Artırmakta İşe Yarıyor Kısaca.
Arkadaşlar Simyalar Metin2 Oyunun En Değerli Eşyalarıdır.Özelikle Son Sınıflarda Olan Bir Simyayı 3bin tl gibi bir Rakamlara Satanlar Bile Var Alanlarda var.


Metin2 Simya Seviye Hakkında

Seviye Olayı Kısaca Simyayı Yükseltme Diyebiliriz + Basarak Etkileri Güçlendirir.Metin2 Oyununda Şimdiye Kadar Sadece 1 kez +6 simya Gördüm.99 won idi degeri.
Seviye Basar İken Bizden Yeşil Ejderha Fasulyesi İstemektedir.Fakat Metin2 Oyununda Mavi Ejderha ve Pempe Ejderha fasulyeleri Bulunmaktadır Bunlarla Geçme Oranı Şansı Artıyor.



Metin2 Simya Süresi Nasıl Uzatılır
Simyacıya Gidiyorsunuz Simyacı Marketine Tıklıyorsunuz Ve Markette 2 Adet Nesne Görüyorsunuz.
Ejderha Kerpeteni: Simyanızı Çıkartmaya Yarar Çıkan Simya Başarız Olursa Yok Olur
Sürenin Kerpetini:Takılı Olmayan Bir Simyanızın Üstüne Götürüp Tıklayın Size Rast Gele Sınırlı Süre Özütü Vericek

Metin2 Simyalara Gelen Direnç Efsunları Ne İşe Yarar
Etkili olduğu canavarlar
Buza karşı dayanıklılık: Buz canavarları(Sürgün mağarası ve Sohan Dağındakiler),Karanlık Ejderha Kayasında bulunan canavarlar.

Ateşe karşı dayanıklılık: Ateş canavarları(Doyyumhwan da bulunanlar)

Rüzgara karşı dayanıklılık: Karanlık tapınaktaki tüm canavarlar ve Karanlık Ejderha Kayasında bulunan canavarlar.

Toprak Direnci: Golemler,Kızıl Orman,Hayalet Orman ve Karanlık Ejderha Kayasında bulunan canavarlar.

Şimşeğe Karşı Dayanıklılık: Setaou sınıfı canavarlar,Yılan Vadisindeki devler ve Karanlık Ejderha Kayasında bulunan canavarlar.

Karanlık Direnci: Şeytan Kulesi ve Şeytan Katakombunda bulunan tüm canavarlar.

Simya Efsunları Listesi
Aşağıdaki Tabloda Simyalara Gelen Rast Gele Efsunlar Bulunmaktadır.
Çeşit
1.Bonus
2.Bonus (Yüksek Arındırma işlemi)
3-5 Rastgele Bonus (Yüksek Arındırma işlemi)
[Resim: PY0haT.png]


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Metin2 Şeytan Kulesi Efsunları Nasıl Olmalı? kaanilbey 0 299 26/04/2020, Saat: 14:10
Son Yorum: kaanilbey
  Metin2 Efsunlar ve İşlevleri (Detaylı Anlatım) kaanilbey 0 177 25/04/2020, Saat: 16:19
Son Yorum: kaanilbey